Saturday, 5 November 2011

Tacing Si Ratu Air Mata.

Assalamualaikum.

Kemain online facebook pagi pagi punyalah ramai orang. perh, macam ada event. result final semester 1 keluar. semua sibuk update status itu ini. Buat mereka mereka yang DL. tahniah. aku? biasa biasa. belum rezeki ke dekan. Berkabung. automatik bisu. air mata mengalir laju. makan tak lalu. *aku rasa macam dah kurus sikit lah hari ni hew hew bagus jugak kejadah berkabung nih :P

TACING wey, result ciput sekangkang cicak pun family aku sibuk ajak makan luar. celebrate kata ibu. "Abah nampak usaha kakak". aku ---> *nangis laju laju.

adik adik aku, pandai buat orang tacing. mengada kan :')

Semangat hilang separuh badan. bab keluar air mata, takpayah lawan. aku permaisuri segala air mata. boleh mintak berlakon drama lepas nih. Belum sampai rezeki aku. Abah cakap, aku sombong. kalau Dia bagi sekarang, esok esok bongkak. lupa belajar. kadang kadang bila dah jatuh, payah nak bangkit. tapi syukur, aku ada abah, ibu, adik adik aku yang tersangat awesome, kawan kawan, yang tolong aku bangun. hey, please dont leave me alone. tak suka cerita benda sobs sobs. tapi bukan semua benda kita boleh cakap. 


"Aduh syasha, nanti siapa nak backup aku kalau aku masuk court?"

"kau jangan khuatir broo, nanti gua backup lu, gua belajar rajin rajin next sem".


ini janji aku, InsyAllah kalau ada rezeki, aku sahut!


notakaki - aku tahu aku kuat and aku boleh buat :)

6 comments:

Cahaya Fajar said...

good luck!insyaAllah,awk bleh buat..:))

✿....rossa alina....✿ said...

alololooo nak tacing² plak yeee..dah usaha kan..xpelah..next sem n next next next sem usaha lagi k..cayok²!!

SyahidahSyasha said...

whoaaa. terharuuu + tacing T_T

anis nadirah fauzi said...

syaa , jgn sdey2 . try harder next sem oke ? aku taw kau bley buat . my prayer is always with you dear . all the best ^^

Haneesah Ghazali said...

it's okay sya, yang penting kita ada usaha.itu yang penting. :)
congrates!

SyahidahSyasha said...

HAHA, sayaaaang korang semuaaa! thanks :')