Wednesday, 16 November 2011

Si Tudung Tweet.

Assalamualaikum.

Nak terburai terkeluar isi perut dek ketawa dengan gelagat Zubaidah, oh si Liyana Jasmay dalam cerita tudung tweet ni haa. kelakar habis. mula mula selebeh selekeh je muka pakai tudung roket ala ala time #MDS dulu dulu, HAHA. bila dah cun, kemain bergaya tak ingat. oh sambil sambil tengok tv, yang dalam twitterjaya pun sibuk menge-tweet. *okay, aku perosak bahasa ke apa entah, abaikan. Kelakar bila apa yang zubaidah tweet, apa yang yang ayah dia pesan semua di-tweet balik dalam twitter. memang comel kawan kawan aku. eh aku pun join kejadah ni, okay double comel :P

oh seriously, Liyana Jasmay cute betul jadi Zubaidah. teheee aku paling suka ini.

okay main conteng conteng memang super awesome, HAHA :P

hihi, adeh rupanya tudung tweet nih ada hari ini je. dey tambi ingatkan tiap tiap malam khamis ada! haa, takpelah sebab lepas ni balik kuantan dah, confirm ah tak berfoya depan tv lagi =='


Notakaki - gua semakin addicted dekat encik twitter =='

2 comments:

Mr. Gers said...

tingginya.. !
hahahah :)

SyahidahSyasha said...

HAHAHA, memang tinggi =='